dinsdag 5 januari 2016

Een nieuw jaar.

Iedereen de beste wensen en een heel creatief 2016!!!

Ik heb mezelf voorgenomen om vanaf nu me 'sochtends echt  terug te trekken op mijn hobbykamer en tijd te besteden aan Stampin'Up!®. Als je zoals ik vanuit huis werkt en dingen slecht kunt laten liggen, is het zo gemakkelijk om meer tijd aan het huishouden/klussen/regeldingen te besteden dan aan je werk. Want zo moet ik Stampin' Up! toch gaan zien. Dus ik heb gisterochtend op mijn hobbykamer doorgebracht en vooral veel opgeruimd:)(lees: een grotere kast in gebruik gaan nemen voor alle spullen).

Ik hoop dat je van de bloghop hebt genoten, ik in ieder geval wel. Wat was het leuk om met de nieuwe producten te experimenteren:) Heb je nog niet gekeken?? Dat kan nog steeds!!! Scroll even 1 bericht verder naar beneden, dan kun je mijn bijdrage zien. Wil je zien wat er in de catalogus staat?? Dat kan ook, want vanaf vandaag mag je hem zien en er uit bestellen.
Via het onderstaande logo kom je bij de nieuwe spring/summer shop. Enjoy!!! Als je in de online shop aan de linkerkant kijkt zie je "project ideas"staan. Hier staan creaties die je met de nieuwe producten kunt maken. Altijd leuk om even te neuzen:)


Shoppen is nu wel heel voordelig, want voor elke €60,00 die je besteld, mag je een gratis product uitkiezen. Hoe cool is dat?? Via onderstaande link kun je zien wat er allemaal in de Sale-a-bration staat. 

Denk wel goed na over wat je uitzoekt, want de bladzijdes16-19 zijn maar verkrijgbaar tot 15 februari!!!

Mocht jij er ook aan zitten denken om van je werk je hobby te maken?? Ik vind het leuk om je op weg te helpen als demonstratrice van Stampin'Up! Instappen is nu nog leuker, omdat je niet alleen een pakket ter waarde van €175,00 mag uitzoeken en maar €129,00 betaald. Voor elke €60,00 die je uitzoekt mag je ook nog eens een gratis product uitzoeken uit de Sale-a-bration!!! Wil je meer weten over het demonstratrice zijn, kijk dan onder het kopje :"demonstratrice worden" of neem contact met mij op via www.stampin.bezigbijtje@gmail.com

Deze week heb ik als doel gesteld om nieuwe dat voor workshops te plannen. Mocht je ook zin hebben in een creatieve ochtend hou dan deze site goed in de gaten. Mocht je met meerdere enthousiastelingen zijn, dan kom ik graag op locatie.

Als laatste nog een foto van de traktatie van mijn dochter, Hiervoor had ik de square pillow box thinlits genomen; een product dat helaas uit de collectie is. Ik wens je nog een hele fijne dag en tot gauw.

Groetjezzz,

HenriCtte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten