Demonstratrice worden

Vindt jij het werken met de Stampin'Up!® producten ook zo leuk? Geniet jij van het creatief bezig zijn en droom jij er ook van om meer met je creativiteit te gaan doen? Dan moet je het onderstaande echt even lezen!!!


Wat doet een demonstratrice?

Als onafhankelijke demonstratrice van Stampin'Up! verkoop je hun producten. Je introduceert de producten bij de mensen en laat zien wat je er allemaal mee kunt doen( bijvoorbeeld workshops/party's bij anderen of bij jou thuis, op beurzen/ braderieën demonstraties geven).  Als mensen geïnteresseerd zijn kunnen ze alleen via een onafhankelijke demonstratrice( jij dus!!!) de producten bestellen. Dit kan via een link naar de online shop, via de mail... het ligt er aan waar jij voor kiest!!! 
Er zijn ook demonstratrices die instappen om op die manier hun eigen producten met korting te kopen. 
Als onafhankelijke demonstratrice deel je je eigen tijd in en geef jij je eigen invulling aan hoe jij het wilt gaan doen!!! En je mag stoppen wanneer jij wilt.

Bij mij heeft het proces van de 1e interesse tot de instap een tijdje geduurd. In die tussentijd heb ik veel rond gekeken op sites van andere demonstratrices om informatie te verzamelen. Ook sprak ik op hobbybeurzen met demonstratrices. Op die manier vindt je ook vanzelf een upline; iemand via wie je kunt instappen en die jou gaat begeleiden tijdens jouw Stampin'Up! avontuur. Je kunt een demonstratrice altijd via de mail benaderen met vragen. Natuurlijk hoop ik dat je via mij gaat instappen, maar je moet een upline kiezen bij wie jij je goed voelt.

Wat zijn de voordelen?

* Je maakt je eigen planning en doet het op jouw manier!!! 
* Je hoeft geen producten op voorraad te hebben. 
* Je kunt als demonstratrice de Stampin'Up! producten met 20% korting kopen. Ook zie je als 1e de nieuwste producten en kun je deze als 1e kopen.
* Je verdient 20% van wat je verkoopt.
* Je ontmoet nieuwe mensen die dezelfde passie hebben. Stampin'Up! organiseert regelmatig events en daarnaast kom je in een team van mede-demonstratrices met wie je regelmatig contact hebt. 
* Je ontvangt elke 2 maanden een inspiratie magazine van Stampin'Up!.
* Stampin'Up! organiseert regelmatig acties waardoor je wordt geholpen om je doelen te behalen.
* Je mag een starterkit twv €175,-- uitzoeken en betaalt daar maar €129,-- voor. In het starterkit zit( naast de producten die jij hebt uitgekozen) een Business Supply Packet met onder andere orderformulieren, de nieuwste catalogi en een start DVD. Als je je kit ontvangt dan kun je gelijk beginnen met party's geven en voorbeelden maken.  
* Je kunt gratis producten verdienen.


Wat  zijn de voorwaarden?

De enige voorwaarde waar je aan moet voldoen is dat je een omzet van €363,00( dit is inclusief btw) per kwartaal moet halen. Lukt dit niet, dan krijg je nog 1 maand de tijd om het verschil te halen. Mocht het dan nog niet lukken dan ben je geen demonstratrice meer en moet je minimaal 3 maanden wachten voordat je opnieuw kunt instappen. Je starterskit mag je wel houden. 
Je loopt dus geen enkel risico en kunt stoppen wanneer je wilt. Je houdt er in ieder geval altijd een leuk creatief pakket en leuke contacten aan over:) 


Yes! Ik wil. Wat nu?

Zoek in de catalogus( klik op de afbeelding links in de sidebar) de producten uit die jij graag wilt bestellen en klik hier.

Vindt je het moeilijk hoe je moet beginnen/ wat je wilt bestellen, of heb je nog vragen. Neem contact met mij op en ik begeleid je van het begin tot aan het eind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten