donderdag 31 december 2015

Bloghop

Welkom bij mijn bijdrage aan de bloghop van team Utopia!!!

Op 5 januari komen de nieuwe voorjaarscatalogus en de nieuwe sale-a-bration catalogus uit. Uit de voorjaarscatalogus kun je gewoon bestellen en uit de sale-a-bration mag je voor elke €60,- die je besteld bij Stampin' Up! een gratis cadeau kiezen. Hoe gaaf is dat??
Om jullie alvast mee te laten genieten van beide catalogussen doen in totaal 25 demonstratrices van team Utopia mee met deze bloghop.

Wat is de bedoeling van deze bloghop?
Elke demonstratrice laat op haar blog 1 of meerdere creaties zien met producten uit de nieuwe catalogussen. Wij hebben onderling afgestemd wie welke producten neemt, zodat je veel producten alvast kunt zien.
Ik heb gekozen voor de serie "going places" uit de nieuwe voorjaarscatalogus en de stempelset "the sky is the limit" uit de sale-a-bration catalogus. De stempelset "the sky is the limit" is maar verkrijgbaar tot 15 februari, dus wacht niet te lang met bestellen:)

Wat heb ik gemaakt?? Ik maak weinig kaarten e.d voor mannen, dus vandaar mijn keuze voor deze producten. Altijd leuk om jezelf een uitdaging te geven.... Ik heb als 1e een kaart gemaakt met het designpapier en de stempelset "going places". De tekststempel is van de set "the sky is the limit".

Omdat mensen steeds vaker geld vragen voor hun verjaardag, heb ik als 2e creatie een pillowbox gemaakt. De wereldbol is van de stempelset "going global", het vliegtuig en de tekst is van de set " the sky is the limit". Het dessinpapier is van de serie "going places".Als 3e creatie heb ik nog een kaart gemaakt, waarbij ik de embossingfolder "world traveler"  heb gecombineerd met goudkleurige embossing poeder. Link in de hoek zit een stempelafdruk van de stempelset "going global", de tekststempel en het vliegtuig zijn van de set "the sky is the limit".


Als laatste heb ik een doosje gemaakt met de pyramid pals thinlits uit de voorjaarscatalogus. Ik heb het doosje versierd met de kompasstempel en tekstzestempel van de stempelset "going global" en de vliegtuigstreep en het vliegtuig van de stempelset "the sky is the limit".
Ik hoop dat je net zo hent genoten van het bekijken als ik van het maken:) Mocht je meer van mij willen zien, wordt dan volger van mijn blog. Dan houd ik je op de hoogte met alle nieuwtjes en leuke technieken:)

De volgende creaties vindt je op het blog van Gerreke Hut. Via de link volgende kun je daar komen. Via de link vorige kom je op het blog van Nicole Parmentier.

Heel veel plezier met hoppen en genieten.

Groetjezzz,

Henriette.

10 opmerkingen:

 1. Mooie uitwerking voor een mannen thema. Goed gelukt wat mij betreft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne uiteinde en een goed nieuw jaar toegewenst!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je deze verschillende producten leuk gecombineerd, heel goed gelukt. Ziet er erg mooi uit. Ik wens jou een fijne jaarwisseling en een SUper creatief jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die embosfolder met dat goud! Geweldiggggg! Beautys, stuk voor stuk!
  Fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie mannenserie is het geworden. En dat goud springt er heel mooi uit, Fijne jaarwisseling en een mooi creatief 2016 gewenst. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie serie geworden. Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze stempelset, papier en embossingmal staan boven aan mijn lijstje. Mooie dingen heb je ermee gemaakt. Ik wens je een SU-per 2016.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuks set heb je gemaakt, ik hou daar van, meerdere dingen en zo laten zien hoe veelzijdig het is.
  Alle goeds voor 2016

  BeantwoordenVerwijderen