donderdag 26 mei 2016

Bloghop


Welkom op de bloghop van team Utopia!!! In team Utopia zitten Stampin'~Up!® demonstratrices en 31 van hen laten jou vandaag zien wat je allemaal kunt maken met producten uit de nieuwe Stampin' Up! Annual catalogus 2016/2017. Ik moet je wel waarschuwen; want er staan echt zo veel gave dingen in de nieuwe catalogus:)
De nieuwe catalogus van waaruit je vanaf 1 juni mag bestellen!!
Kijk je vaker op mijn blog: Leuk dat je er bent en heel veel plezier met genieten!!!
Ben je voor het eerst op mijn blog: WELKOM!!! Kijk lekker rond en geniet. Als het goed is kom je hier via de blog van Miriam Cooijmans.

Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Je bekijkt eerst dit bericht over wat ik allemaal gemaakt heb met de nieuwe producten. Je leest, bekijkt, doet inspiratie op en vult (misschien) je wensenlijstje aan. 
Als je klaar bent, klik je onderaan deze pagina op de link "volgende". Dan kom je op de blog van Cynthia van der Wilk-Hoedeman.  Op dit blog doe je hetzelfde nog een keer en hier ga je mee door, totdat je weer terug bent op mijn blog. Dus... pak een kop koffie of thee, instaleer je en geniet!!!.

Ik heb gekozen om iets te gaan maken met de stempelsets "pop of paradise"en "thoughtful banners". Onderaan mijn blog vindt je het lijstje met de materialen die ik gebruikt heb.
De "basis"van mijn bijdrage aan deze bloghop.




Toen ik de stempelset "pop of paradise" zag en het bijpassende designpapier, kwam er 1 woord in mij op: tienermeiden!!! Dus ik besloot om dingen te maken voor deze doelgroep. Als 1e heb ik een gift bag gemaakt met de gift bag punch board. Ik heb er een douchegel, bodylotion en een soort spons in gedaan met dezelfde kleuren als het designpapier. De zwarte blaadjes voorop heb ik ingevuld met "wink of Stella gold". 

Daarna heb ik 3 kaarten gemaakt. Op de 1e kaart heb ik als extra toevoeging een fuchsiaroze skeletblad en 2 lichtroze veren. De ananassen zijn gemaakt met "embossingpoeder gold". 
Het embossingpoeder is echt een favoriet van mij; je kunt er zulke leuke effecten mee creeëeren. Het geeft soms net dat beetje extra......


Op de 2e kaart heb ik eerst de flamingo afgedrukt en vervolgens meteen nog een keer afgedrukt op het vierkant van "white whisper cardstock", waardoor de flamingo er op de achtergrond minder fel van kleur is. Zo blijft de aandacht liggen op de uitgeknipte flamingo. Ik heb de kaart verder rustig gehouden en dat is voor mij best uniek. Ik werk graag met randjes( die maak ik met de markers), buttons en dots, maar dat zou hier too much worden. Helemaal uit mijn comfortzone en dat voelde best wel raar. 

Op de laatste kaart heb ik als extra de stempelset "large numbers" met bijpassende dies gebruikt; een set uit de spring/summer catalogus die nog een jaar bij ons blijft. Ik heb voor de letters ook het embossingpoeder gebruikt. 
Verder heb ik de "balloon bouquet " pons gebruikt; deze stond ook in de spring/summer catalogus en blijft ook nog een jaar bij ons:) Die pons gebruik ik best vaak. Met een restje designpapier maak je er snel hele leuke ballonnen mee en vul je een kaart snel op. Een stukje twine achter de ballon plakken en klaar. Dit is een kaartje dat je binnen een half uur zou kunnen maken. Omdat het designpapier met de gouden stippen al erg druk is heb ik bij dit kaartje ook niet veel toegevoegd. Het witte driehoekje rechts hield ik over toen ik met de "triple banner" pons een banner maakte. Zonde om weg te gooien; die gebruik ik om dit soort leuke accenten mee te maken. 
Het gouden rondje dat ik erop heb geplakt is van hetzelfde designpapier als de achtergrond. Om hem mooi rond te krijgen heb ik de kleinste cirkelpons gebruikt.

Als laatste heb ik nog een zelfsluitend doosje gemaakt; een snel en simpel doosje om te maken. Dit was de 1e keer dat ik hem maakte en het verraste mij hoe simpel het eigenlijk ging. Ook bij dit doosje heb ik als extra een roze skeletblad en een lichtroze veer gebruikt.
Je opent dit doosje door gewoon aan de zijkanten zachtjes te knijpen. Ik ben erg weg van de vorm van dit doosje; is zeker een blijvertje:)  

Dit zijn de materialen die ik gebruikt heb:
* Stempelset "pop of paradise"(item #141581).
* Bundel "thoughtful banners"(item #141614).
* Stempelset "number of years"(item #140653).
* "Large numbers" framelits(item# 140622).
* "Gift bag punch board"(item #135862).
* "Pop of pink" designer series paper(item #141648).
* Cardstock "melon mambo"(item #119980), "basic black"(item # 121688) en "white whisper"(item #106549).
* "Pop of pink" designer washi tape(item# 141649).
* Thick baker's twine "melon mambo "(item #141689).
* Metallic thread "gold"(item #138401).
* Inktpads: "melon mambo"(item 126948) en "basic black"(item #140931).
* Versamark pad(item #102283).
* Emboss powder "gold"(item #109129).
* Heattool( item #129055).
* 2"Circle pons(item #133782).
* Wink of Stella glitter brush "gold"(item #141898).
* "White perfect accents"(item #138416).
* "Rhinestone basic jewels"(item #119246).

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn bijdrage en dat je een duidelijk beeld hebt van wat je met de nieuwe producten kunt. Wil je graag één van deze dingen maken, laat het mij dan via deze link weten. Altijd gezellig als je aanschuift bij een workshop of bij koffie& kaart. Ik vond het leuk dat je even langs kwam. Ik vind het echt SU-per als je mijn blog gaat volgen en even een berichtje achter laat.
Heel veel plezier bij het blog van Cynthia van der Wilk-Hoedeman.

Groetjezzz,



19 opmerkingen:

  1. Hele mooie uitwerking en lekkere kleuren..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi gemaakt allemaal, ik kijk mijn ogen uit, deze stempesel flamingo en ook het papier waren meteen favoriet bij mij. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moest even wennen aan de stempelset, maar ben nu echt enthousiast:)

      Verwijderen
  3. Ik ben dol op deze heerlijke kleur en wat komt het goed tot zn recht. Hele mooie creaties heb je gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit is zo'n mooie suite en jouw voorbeelden zijn geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik vind je rustige flamingo geweldig...heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Henriette,

    Wat een toffe set hè. Ik ben echt helemaal weg van die rare flamingo. Echt top. Jij hebt er ook echt leuk je eigen draai aan gegeven, daar houd ik van.

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie rij! Zowel de set als het papier staan echt in mijn favorieten-lijstje!
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke projecten heb je gemaakt zeg. Het doosje is geinig zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het doosje is zo leuk om te maken; echt een aanrader:)

      Verwijderen
  9. Wat een mooie roze, zwart en witte set Henriëtte.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die flamingo en ananas, te geweldig leuk! :D

    Leuke kaartjes en kadoverpakkingen!

    Liefs, Ilona

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een super leuke ideeën! Bedankt voor de inspiratie! Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het blijft toch een hip ding die flamingo.
    Wat leuk om dat met die roze veertjes te combineren!

    BeantwoordenVerwijderen