Workshops

Heb je nog niet eerder gewerkt met producten van Stampin'Up!® en heb je zin om het eens te proberen? Of ken je het al, maar wil je er nog meer ervaring mee opdoen? Of denk je dat je niet creatief bent en wil je ontdekken dat ook jij het in je hebt? Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon zin hebt in een gezellige creatieve ochtend/ middag/ avond met vriendinnen. Dat kan!!!

Ik geef workshops in het maken van cadeautasjes, giftboxes, kindertraktaties en kaarten. 
Tijdens een workshop gebruiken we de producten van Stampin'Up! en laat ik zien wat je er allemaal mee kunt doen. Je mag experimenteren, bekijken, leren, maar er vooral lekker creatief mee bezig zijn. Het maakt niet uit of je ervaren creatieveling bent of een beginneling; met de Stampin'Up producten kan iedereen iets leuks maken. Daarnaast help ik je om een afgemaakte creatie mee naar huis te nemen!!!

Voor de workshop hoef je behalve een lekkere dosis enthousiasme niks mee te nemen; de prijs is inclusief alle materialen, het gebruik van mijn gereedschap en een versnapering/drinken om het energieniveau op peil te houden.

De workshops vinden bij mij thuis plaats, maar heb je zelf een club van 4 tot 6 enthousiaste mensen, dan kan de workshop ook bij één van jullie plaatsvinden. In dat geval kunnen we vooraf contact hebben over wat voor workshop jullie graag willen gaan doen. Wil je graag een bepaalde workshop doen maar staat die niet tussen het aanbod, laat het mij dan weten. Dan kijk ik of ik iets kan regelen voor je!!!

Voor opgave of vragen kun je contact met mij opnemen via de mail.


Welke workshops zijn er?

Er worden op dit moment nieuwe workshops bedacht. Wil je een seintje als de workshops bekend zijn, stuur dan een mailtje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten