woensdag 1 juni 2016

Another year.

Vandaag is voor ons als demo's de dag. Er mag vanuit de nieuwe catalogus besteld gaan worden:) Een voordeel van demo zijn is dat je al mag bestellen( = pre-orderen), voordat anderen mogen bestellen. Hoe vervelend..... Lijkt jou dat ook iets?? Kijk voor alle voordelen hier.

Natuurlijk heb ik de afgelopen periode ook met de nieuwe producten gewerkt en tot nu toe is de serie van pop of pink toch wel erg favoriet bij mij. Ik ben steeds meer verliefd geworden op die flamingo en op de embossingpoeder. Ik ben gek op de kleur koper, maar de kleur goud is in combi met het designpapier van pink of pop erg leuk.

Maar ook de met nieuwe achtergrondstempel Playful backgrounds kun je toch wel erg gave dingen doen. Ik vind persoonlijk de achtergrondstempels een must have; binnen een half uur kun je met deze stempels en bijvoorbeeld de number of years bundel een hele coole kaart maken. In elke kleur die jij wilt!!!
Onderstaand kaartje heb ik gemaakt voor een ventje dat erg gek is van tractors. Ik heb geen stempel van een tractor, maar heb zelf een tractor gemaakt met behulp van de achtergrondstempels ""work of art", "playful backgrounds"en "timeless textures". De kleuren die ik heb gebruikt zijn: emerald envy, dapper denim, real red, delightful dijon en sahara sand.

Je kunt dus zoveel kanten op met die achtergrondstempels; echt een must have!!!

Een nieuw jaar en vanaf nu kun je op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend bij mij op de koffie komen. Van 9.30-12.00 uur heb ik koffie& kaart. Het is de bedoeling dat je vooral zelf lekker kaarten gaat maken, met tussendoor een kopje koffie of thee. Ik ben er om te helpen en je technieken te leren. Een koffie& kaart ochtend kost €3,50; daarvoor mag je al mijn materialen en gereedschappen gebruiken en krijg je ook nog koffie/thee met een koekje. Dusssss. Meld je via de mail aan( geef dan even door welke ochtend je wilt komen).


Groetjezzzz,

Henriëtte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten