woensdag 28 december 2016

Bloghop team Utopia!!!Kijk je vaker op mijn blog: Leuk dat je er bent en heel veel plezier met genieten!!!
Ben je voor het eerst op mijn blog: WELKOM!!!  Als het goed is kom je hier via de blog van Bloemetje Blom.

Dit is voor mij al weer de 5e keer dat ik meedoe met de bloghop van team Utopia; een SUper gezellig team met hele fijne en erg creatieve demo's. Deze bloghop doen we om jullie al vast te laten zien welke producten er in de nieuwe lente/zomer catalogus en de nieuwe SAB catalogus staan!!! Voor elke €60,00 dat je besteld bij Stampin Up!® mag je, in de periode 4 januari tot en met 31 maart, uit de SAB catalogus een cadeautje kiezen. Is dat niet cool?? 

Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Je bekijkt eerst dit bericht over wat ik allemaal gemaakt heb met de nieuwe producten. Je leest, bekijkt, doet inspiratie op en vult (misschien) je wensenlijstje aan. Ik moet je alleen wel waarschuwen; de kans dat je een lang wensenlijstje krijgt is erg groot, want er staan weer zoveel leuke artikelen in de nieuwe catalogus!!
Als je klaar bent, klik je onderaan deze pagina op de link "volgende". Dan kom je op de blog van . Op dit blog doe je hetzelfde nog een keer en hier ga je mee door, totdat je weer terug bent op mijn blog. Dus... pak een kop koffie of thee, instaleer je en geniet!!!.
Links staat de stempelset "so in love" en rechts de stempelset "delicate details".

Ik heb voor deze bloghop gekozen voor de bundel "so in love", met de stempelset 'so in love" en de "so detailed" thinlits dies. Daarnaast heb ik gebruik gemaakt van de stempelset "delicate details" uit de nieuwe SAB catalogus. De bundel "so in love" is onderdeel van de suite "falling in love"( een serie bestaande uit stempelsets, dies, designpapier, embossings folder en embellishments). Ik heb besloten om niet met het designpapier aan de slag te gaan, maar met de kleuren early espresso, crumb cake, very vanilla en peekaboo peach. Met deze kleurencombinatie had ik ook een kerstkaart gemaakt en ik was daar zo weg van dat ik er nog meer mee wilde spelen:)

Links staan de dies van de bundel "so in love" en rechts de dies van de "baker's box".Ik wilde graag een lichtje maken en dat werd dan ook mijn 1e project.

Eerst heb ik de onderdelen van de baker's box en het gedeelte dat op het vellum moest komen uitgestanst. Vervolgens heb ik aan alle kanten van het doosje een raam uitgesneden waar ik vellum achter heb geplakt. Op dat vellum heb ik vervolgens de stans met bloemen en label geplakt( nadat ik dit op maat heb gemaakt). Op het label heb ik een very vanilla label geplakt met daarop de tekst "enjoy" in koper geëmbost. Langs de onderkant van het doosje heb ik peekaboo peach lint gebracht om het doosje wat meer kleur te geven. 
Als laatste heb ik als sluiting voor het doosje gekozen voor een knijper met daartussen 2 soorten lint en een strikje met daaraan een label met een peekaboo peach en een koper hartje.
Op de zijkanten van het doosje heb ik tevens een peekaboo peach en een koper hartje geplakt. Als 2e heb ik een kaart gemaakt. Als basiskaart heb ik gekozen voor de kleur early espresso. Daarop heb ik een stuk peekaboo peach geplakt. Op een stuk very vanilla heb ik met de stempelset "delicate details" aan de linker-en rechterkant een mooi lace randje gestempeld met de kleur crumb cake, die ik vervolgens met een schaartje heb uitgeknipt. Zo kwam het randje iets mooier uit. Ik heb daarna met de stempelset "so in love" in de kleur early espresso de blaadjes tussen de lace randjes gestempeld en met de kleur peekaboo peach de bloemetjes. Onderaan heb ik burlap lint geplakt en daarop een stans van de bundel "so in love" in de kleur crumb cake. De tekst is gestempeld met de kleur early espresso en de randen heb ik met een sponge dauber en de kleur peekaboo peach bewerkt.Aan de rechterkant van het label heb ik een stukje peekaboo peach lint geniet en aan de rechterkant 2 hartjes( 1x foil sheet copper en 1x peekaboo peach) geplakt. De stans van het hartje is een onderdeel van de baker's box thinlits.
De peekaboo peach en crumb cake bloemen heb ik geknipt uit de grootste stans van de bundel. Als hart van de bloemen heb ik een 'falling in love" embellishment gebruikt. Dit zijn de materialen die ik gebruikt heb:
* Bundel "so in love"(#f144739).
* Stempelset "delicate details"(#143314). Let op: uit de SAB catalogus!!!
* Baker's box thinlits(#138279).
* Curvy keepsake box thinlits(#135853). Van deze set heb ik het label gebruikt.
* Cardstock: peekaboo peach(#141422), crumb cake(#121685), early espresso(#121686), very vanilla(#106550).
Inktpads: peekaboo peach(#141398), crumb cake(#126975), early espresso(#126974).
* Vellum cardstock(#1065874).
* 5/8"Burlap ribbon(#141487).
* 3/8"Ruched ribbon peekaboo peach(#141427).
* Foil sheet copper(#142020).
* Very vanilla 1/4" satin ribbon(#142794) .
* Falling in love embellishments(#142791).
* Sponge daubers(#133773).
* Knijper met engel uit eigen voorraad.


Wil jij een hele gave prijs winnen?? Lees dan vooral verder.
Wat moet je doen?? Op elk blog vindt je een ei met een letter. Noteer alle letters en dan lees je een zin. Mail deze naar Miranda en wie weet win jij een SUperleuke prijs; de exclusieve hosess set Iconic Occasions uit de nieuwe lente/zomer catalogus!!! 
LET OP: Stuur het in voor 4 januari!!! 5 Januari maken we de winnaar bekend. 
Om mee te doen met deze gave wedstrijd, kun je het beste beginnen bij het begin en dat is op het blog van Tryntsje van Duren. Heel veel SUcces!!!

* Demo's zijn uitgesloten van deelname!!!

De letter die ik mocht laten zien staat hier--------------------------------------------------------------->


Ik hoop dat je hebt genoten van mijn bijdrage en dat je een duidelijk beeld hebt van wat je met de nieuwe producten kunt. Wil je graag één van deze dingen maken, laat het mij dan via deze link weten. Mocht jij ook iets willen bestellen, mail mij of klik op de online shop button links bovenin. Altijd gezellig als je aanschuift bij een workshop of bij koffie& kaart. Ik vond het leuk dat je even langs kwam. Ik vind het echt SU-per als je mijn blog gaat volgen en even een berichtje achter laat.

Heel veel plezier bij het blog van Ingrid Heijnen-Hermens!!!

Groetjezzzz, Henriëtte.
Om naar het blog van Ingrid Heijnen-Hermens te gaan.
Om naar het blog van Bloemtje Blom te gaan.


24 opmerkingen:

 1. Erg Chick - stijlvol , vind je color combo ook geweldig !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Henriette,

  Wat een mooi doosje heb je gemaakt zeg. Ik vind het altijd erg leuk om iemand daarin een aardigheidje te kunnen geven. Dus zeker weer een aanrader.

  Groetjes Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleuren. Ik vind het lichtje heel leuk Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig doosje Henriette! En zo'n leuke idee om die dies te combineren!! Groetjes, Natalie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat mooi. Geen spullen die op mijn lijstje stonden, maar als ik dit dan zie, mede door het kleurgebruik, zie ik zeker de mogelijkheden ervan. Dit zijn echt prachtige creaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie uitwerking Henriette..en pracht kleuren combi.
  een inspiratie !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooi zeg, ik zie wel je kunt er veel meer mee dan ik dacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is een leuke combinatie van de sets. Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het raampje geeft echt nog iets meer, mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het lichtje is helemaal prachtig. En de bijpassende kaart maakt het gewoon een leuk cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat heb je dit allemal mooi gemaakt en wat sfeervol met dat lichtje erin.Fijne jaarwisseling, groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Daar is veel werk én tijd in gestoken.😉 maar het resultaat mag er zeker zijn. En ik vind de kleurcombinatie zo prachtig !!! Ga ik zeker eens proberen. 👍👍👍

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooi doosje en kaartje heb je gemaakt.
  gr. Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een sfeervol lichtje! (Y)

  Groetjes,

  wobke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallootjes lieve Henriëtte, ik wil je even bedanken voor de prachtstempelset die ik gewonnen heb. 😊😊😊 Ik ga me er zeker en vast goed mee kunnen uitleven. Lieve grtjes van een overgelukkige stampin'up gebruiker. 😆😆😆

  BeantwoordenVerwijderen