dinsdag 19 april 2016

Wauw!!!

Wauw!!! Eindelijk kan ik weer op mijn blog komen en jullie op de hoogte houden. Gelukkig kon mijn man er gisteren achter komen wat nu het probleem was. Toch wel fijn; iemand met wat computerkennis in huis:)

Wauw!!! Wat was On Stage gaaf. Zaterdag ben ik op dat event geweest, samen met heel veel andere Nederlandse demonstratrices. Om half waren we al in de Beurs van Berlage en tot 18.30 uur heeft Stampin"Up!® ons bezig gehouden. Met ideeën, tips, workshops, prijzenrondes en natuurlijk met het uitreiken van de catalogus voor 2016-2017!!! En ik kan je vertellen dat daar heel veel leuke dingen in staan:) Gisteren heb ik zelf al het eerste besteld, dus ik binnenkort zullen de eerste creaties komen.

Wauw!!! Onderling hebben we ook swaps geruild; een kleine creatie ter inspiratie. Ik had er 43 gemaakt en heb 43 leuke ideeën gekregen.
Alle swaps die ik heb gekregen:)
 Ik heb het volgende schuifkaartje gemaakt.


Hieronder volgt een beschrijving, zodat jullie dit kaartje ook kunnen maken.
Wat heb je nodig?
* Cardstock "very vanilla", "pacific point", öld olive", "calypso coral".
* Designpapier "pretty petals".
* Trimmer.
* Tear& tape.
* Dimensionals.
* Multipurpose liquid glue( tombow).
* Stempelsets: "timeless textures", ""flower shop", "creatively yours".
* Ponsen: cirkel 1/2", "pansy", "petite petals".

Snijd het volgende op maat:
* Cardstock:
1. Old olive: 9 x 11 cm. Pons eventueel 2 hoeken met de "curvy corner pons" en de 2 andere hoeken met de "project life corner pons".
2. Pacific point: 9 x 9 cm. Pons eventueel alle hoeken met de "project life corner pons"..
3. Very vanilla: 3 x 4 cm en 5 x 6,5 cm.
* Designpapier "pretty petals": 7,5 x 7,5 cm.

Hoe ga je te werk?
Voor alle plaatjes geldt: stippellijn is rillen, doorgetrokken lijn is snijden!!!
* Meet in het midden van het designpapier een vierkant van 5 x 5 cm. Snijd 3 randen van het vierkant en ril de laatste zijkant. Ril ook het midden van het luikje( zie plaatje 1). Pons aan de zijkant van designpapier( aan de kant van de gerilde zijkant) een halve cirkel uit met de cirkelpons.
* Ril de korte kant van het "very vanilla"cardstock van 5 x 6,5 cm op 0,5 cm. Knip de hoekjes af( zie plaatje 2). Plak op het stukje van 0,5 cm tear& tape. Plak dat stukje aan de uiteinde van het luikje( zie plaatje 3).
* Plak op alle randen, behalve de rand met de halve cirkel, van het designpapier tear& tape.
* Snijd eventueel het "very vanilla"cardstock aan de kant van de uitgeponste halve cirkel op maat. Pons met de cirkelpons 2 cirkels van "calypso coral" cardstock en plak deze zo op het "very vanilla" cardstock dat de rondjes tegen het designpapier aansluiten als je het luikje dichtschuift.
* Plak het designpapier op het "pacific point" cardstock.
* Plak op de zijranden en op de onderrand van het "pacific point" cardstock tear& tape en plak vervolgens het geheel op het "old olive" cardstock.
Hieronder nog een foto met de plaatjes.


Heel veel succes!! Mocht het niet lukken, veem dan contact met mij op. Ik leg het graag uit!!!

Groetjezzzz,

Henriëtte.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten